U ALFA ROMEU ponosni su na svoje talijansko naslijeđe. Tako su odlučili na globalnoj razini lansirati posebnu ediciju svojih modela Giulia, Stelvio i Tonale naziva Tributo Italiano koja odaje počast povijesti marke i talijanskoj inženjerskoj i dizajnerskoj odličnosti. Tako su automobili dostupni u bojama talijanske zastave, s crnim krovovima te posebnim interijerom od perforirane kože najviše kvalitete.

Svi modeli imaju dvozonski klima-uređaj, grijani volan, a brzine se mogu mijenjati putem aluminijskih poluga ugrađenih u stup upravljača. U automobilu je posebno ambijentalno svjetlo, ugrađen je infotainment sustav najviše kvalitete, dok za odličan zvuk u vozilu brine 14 zvučnika tvrtke Harman Kardon, uključujući subwoofer. Naravno i da se prtljažna vrata na modelima Stelvio i Tonale pokreću električnim putem.

Automobili su dostupni s raznim varijantama motorizacije. Tako je Stelvio dostupan s benzinskim motorom s 280 KS i dizelskim s 210 KS (oba s turbo-punjačima), Giulia se nudi samo u benzinskoj verziji s 280 “konja”, a Tonale je dostupan kao hibrid, odnosno Plug-In hibrid.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *