MOGU li se oprostiti ovakve greške na skupocjenom automobilu?

Nekadašnja uzrečica “kakva plata, takva vrata“ ovdje ne drži vodu. Ferrarijevi radnici su među bolje plaćenima, a radi se o jednom od najboljih poslodavaca. Dodatno, cijena jednog Ferrarija je neusporediva sa Zastavinim proizvodima, na koje se odnosi prije spomenuta “deviza”. 

Mnogi će se, nakon što pogledaju video, pitati u čemu je problem. Možda u talijanskoj šlampavosti i čak više nonšalanciji u dovršavanju proizvoda. Greške na laku lako bismo oprostili jednom klasičnom velikoserijskom automobilu, ali možemo li Ferrariju vrijednom stotine tisuća eura? Sudeći po autoru videa, ali vjerojatno i svakom sretniku koji je sjeo za upravljač ovog automobila, možemo. 

Nakon prvih metara lako se mogu zaboraviti neke nesavršenosti laka i zaostaci od pjeskarenja, zar ne? A upravo to su pronašli stručnjaci iza Ammo NYC-a kojima je automobil stigao direktno iz salona. Upravo tako, radi se o potpuno novom automobilu koji je završio na detaljnom pregledu i sanaciji nepravilnosti. 

Stručnjaci za detailing pretpostavljaju da je kontrola kvalitete u Ferrariju uočila nepravilnosti u laku te naložila tretiranje površine. Međutim nakon popravka ostali su tragovi pjeskarenja i poliranja.

 

“Pouka priče je da je ovaj automobil, negdje usput, imao problema s bojom”, rekao je prezenter Larry Kosilla. “To je sasvim u redu, no nije u redu to što nije dovršeno. Nije prošlo kroz cijeli proces. To je ono što je nenormalno u ovom procesu.”

Malo je čudno da je netko u Ferrariju uočio problem, ali nije provjerio kako je popravak odrađen. Umjesto toga, jednostavno su dali zeleno svjetlo za isporuku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *